top of page

YAZ KIŞ HER ZAMAN ANTALYA

Türkiye’nin tatil başkenti Antalya en gözde sahilleri ,en seçkin otelleri ve muazzam denizi ile yerli ve yabancı tatilcilerin gözdesidir. Turizm merkezi Antalya kıyılarını Akdeniz’in berrak suları ile birleştirir .Tatilcilerine tüm imkanları ile hizmet veren otellerimiz de geniş konseptlerle hizmet vermektedir. Ev sahipliğin de Türk kültürünü tam anlamıyla yansıtan turizmciler; müşteri memnuniyetini kendine prensip edinmiştir. Bu yüzdendir ki her yıl milyonlarca kişi Antalya’yı tatil, iş, gezi amaçlı ziyaret etmektedir.

En dolu konseptleri, geniş yelpazede sunulan Türk yemekleri, güler yüzlü personeli, eğlenceli geceleri ile tüm otellerimiz tamamen müşterilerinin konforlu ve rahat bir tatil geçirmelerini sağlamaktadır.

Antalya tarih boyunca birçok medeniyete şahitlik etmiştir. Elverişli ve verimli toprağı bereketli ,kıyı şeridinde olmasından dolayı limanları ile ticarete müsait bir konumda olmuştur. Antalya günümüzde de gıda konusun da Türkiye’nin iç pazarının büyük bir payını karşılamaktadır.

Antalya da tüm su sporlarını yapabilir ,isterseniz dalış yaparak su altı müzelerini deniz canlıları ile birlikte ziyaret edebilirsiniz .Yat turizmi oldukça talep görmekte deniz. Çeşitli turlarla inanılmaz güzellikteki koylara yönelip denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Dört mevsimi birden sizlere yaşatan Antalya yüce Toros eteklerinde kayak yaptırırken ,sahilde denize de gireceğiniz bir ortamı size sunar. Temiz havasını doya doya bir jeep safari-ATV turunda alabilir, ailenizle birlikte eğlenirken yeşilin mavi ile birleştiğine şahitlik edebilirsiniz. Adrenalin meraklıları için yamaç paraşütü muhteşem manzaraya karşı unutulmaz anlar yaşatır. Şelalelerinin görsel şovu tüm dünyada konuşulur durumdadır. Tarihin tüm kalıntılarına şahitlik edebileceğiniz antik kentleri açık hava müzesi şeklindedir.

Antalya size ve ailenize çok güzel anılarla evinize dönmenizi sağlayacak ve her yıl yeniden gelmeyi isteyeceğiniz imkanlar sunan bir kenttir. Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi “ Hiç Şüphesiz ki Antalya Dünyanın en güzel yeridir.” Bu söz Antalya için övgülerin en güzeli olsa gerek!

Antalya hakkında birçok şey yazılabilir. Fakat gelinmesi, görülmesi yaşanması gerekir ki çoğu fotoğrafta ,videoda izlenileni gözle görebilelim anı . Sizleri www.goforholiday.net sitesinde sunulan avantajları inceleyerek bir gezi planlamaktan onur duyarız.7/24 bize 0850 777 0373 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Bizimle tatil keyifli ve kusursuz…






10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page