top of page

COVİD-19 TATİLE ENGEL Mİ?

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını diğer ülkelerde olduğu kadar ülkemizi de ciddi bir şekilde sarsmıştır. Alınan önlemler, hijyen kuralları, toplum yaşamını derinden etkiledi. En sevdiklerimizden uzak kalmaya çalıştık. Hem karşımızdakinin hem de kendi sağlığımız için tüm kurallara uymaya çalıştık. Herkes için çok zor bir süreç oldu. Çocuklar içinde durum farksız idi. Onların tam enerjilerini atabileceği ,paylaşımlarını ,sosyalleşmelerini ,kazanımlarını elde edebilecek yaşta salgınla mücadelede evlere tıkalı kaldılar. Sarf edilen çaba bu salgından zarar almadan kurtulabilmek için. Evet henüz atlatmış değiliz. Ama Sağlık Bakanlığımızın aşılama çalışmalara tam hızıyla devam etmekte .Tüm toplum ne yapılmasının gerektiğinin farkında tüm önlemlere uygun davrandığımızda kendimizi ve sevdiklerimizi koruyabiliriz. Sık sık ellerimizi yıkama, toplu alanlardan uzak durma, beden temizliğine dikkat, maske kullanımı, sosyal mesafe ve birçok kural hayatımıza yerleşti. Bu kurallara ne kadar fazla riayet edersek o kadar başarılı oluyoruz. Bu bağlamda insani ihtiyaçlarımıza kulak vermeliyiz biraz da. Yorucu geçen bir yılı dinlenerek sevdiklerimizle birlikte eğlenerek geçirmek hakkımız.



Turizm işletmecileri Covid-19 salgını tedbirlerini daha da sıklaştırarak tatilcileri koruyucu tüm önlemleri almış bulunmakta .Otel girişlerinizden ,odalarınıza, yemek salonlarından ,oyun alanlarına kadar her şey steril edilerek hizmet edilmekte. Büyük bir özveri ve tüm çalışanları ile sağlığınızı koruyarak tatil yapmanızı sağlayacak imkanları bizlere sunan otellerimiz sizleri davet etmekte. Önlemli ve korumalı yapılan tüm hazırlıklar bütün tatilcilerin keyifle zaman geçirmesine yöneliktir. Bazı aktiviteler bu süreçte yapılamıyorsa bilin ki sizin sağlığınız içindir. Planlamalarımızda bizlerde bu önlemler kapsamında çalışmaktayız. www.goforholiday.net sitemizdeki hizmetlerimizde Covid-19 tedbirleri harfiyen uygulanmaktadır. Transferlerimizi yaptığımız araçlar her transfer öncesi dezenfekte edilmektedir. Konaklamayı planladığınız otel seçiminden tur organizasyonlarınıza kadar tüm faaliyetler tedbirler kapsamında araştırılmış ve sizlere sunulmuştur. Antalya Turizm de çeşitliliği ile önde gelen bir destinasyondur. Bu yüzdendir ki Turizm işletmecileri Covid-19 önlemlerine çabucak entegre olmuş; ‘’her şey dahil’’ konseptlerine ilaveten hijyen ve izole tatil konseptini de uygulamaya geçirmiştir. En fazla turist ağırlayan Antalya sağlığımız için gelişmeleri yakinen takip edip çalışmalarını bu yönde ilerletmektedir.


Kurallara uyarak ve bilinçli bir şekilde hareket ettiğimizde emin olun ki önlemler işe yaramaktadır. Tatilinizi planlamamız konusunda 7/24 bizlerden yardım alabilirsiniz. 0850 777 0373 numaralı telefonumuzdan her konuda bilgi verilmektedir. Tatiliniz bizimle güvenli…



18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page