top of page

TOPLANTI , SEMİNER,FUAR,EĞİTİM,TATİL VE TÜM ORGANİZASYONLAR BİZİMLE GÜVENDE


20 Yılı aşkın tecrübemiz ile Go For Holiday; %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Çalışma arkadaşlarımızın ve müşterilerimizin sağlıklı çalışma ortamını ve güvenliğini ön planda tutmak, kalite politikamızın öncelikli maddesidir. İşini seven ve sorumluluk sahibi , eğitimli kadrolar oluşturarak, teknolojik değişiklikleri kullanarak ve en önemlisi bilgi güvenliğini sağlayarak müşterilerimize ve iş ortaklarımıza hizmet vermek ve tekrarını sağlamak başlıca görevimizdir. Bu bağlamda hizmetlerimiz kusursuz ve güvenilir şekilde tamamlanmaktadır.

*Tüm toplantı, eğitim, seminer, fuar, tatil ve organizasyonlarında www.goforholiday.net ‘i seçmek sizin yada firmanızın tanıtımı, güvenliği ve memnuniyeti açışından önem arz etmektedir.

*Uçuşunuzu, en ekonomik şartlarla bizden alabilirsiniz.7/24 operasyon yetkilileri sizi uçuş boyunca takip edip, sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde varış noktasına ulaştırmaktadır.

*Sizin için bölgenin en uygun otellerini bulup yapacağınız organizasyonlarda konaklama hizmetlerine en ekonomik fırsatlarla bizimle sahip olabilirsiniz.

*Havalimanı Transferlerinizde tüm misafirlerimiz alana iniş anından konaklayacağı yere kadar deneyimli ve eğitimli personelimiz kendilerine eşlik etmektedir. Talebe göre VIP,3-5,10-13-13-16 ve 45 kişilik araç filomuz her transfer öncesi dezenfekte edilip, tüm belgeleri tam olarak yola çıkmaktadır. İstenildiğinde 4 lisanda yardımcı olabilecek rehberlerimiz transferlerimize katılabilmektedir.

*Fuar ,konser, spor aktiviteleri ,bayi toplantısı, seminerler gibi yerel ve uluslararası organizasyonlarda verilecek sağlık hizmetlerinin içeriğini, organizasyonda bulunacak katılımcı sayısı ,yapılacak yer ve zaman aralığı vb. bilgilerin doğrultusunda risk analizi yapılarak belirlenmektedir. Organizasyondaki risk skalasına göre en uygun sağlık hizmeti çözümleri sunmaktadır. Gerekli yer ve coğrafi konular göz önünde bulundurularak çadır ,revir kurulumu yapılmaktadır .Sağlık birimlerimiz bu alandaki tüm tecrübesini hizmete yansıtmayı hedef edinmiştir.

*Bu alanda sunduğumuz hizmetler;

Doktorlu Ambulans Hizmeti,

Paramedikli Ambulans Hizmeti

Çadır, Revir Hizmeti

Geçici Sağlık Kabini Hizmeti

Tıbbi ve Medikal Malzeme ile Sağlık Personeli ve Doktor Temini

Bizimle ayrıcalıklı uçuş, transfer, konaklama, tur ve sağlık hizmetlerimizi görüşmeden karar vermeyin. Sizin için en idealini www.goforholiday.net bulur .

Hemen arayı0850 777 0373


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page