top of page

Renkli gecelerin tarihi mekânı Antalya Kaleiçi



Antalya'da gece hayatı oldukça hareketli ve renkli geçiyor.

Çok sayıda eğlence merkezi ve gece kulübünü barındıran şehirde, gece hayatı kalabalık ve renklidir.

Antalya'nın gece hayatında yer alan en önemli yerlerden biri Kaleiçi'dir. Antalya tarihinin mistik havasını koklayabileceğiniz Kaleiçi’nde tarihi köşkleri görebilir , tarih kokan sokaklarda gezebilirsiniz.

Geceleri eğlenceyi sevenler için çok sayıda bar, meyhane ve türkü barı içinde barındıran Kaleiçi Antalya’nın deniz ve kara tarafından kuşatılmış kent merkezidir.

Tarihi yapısı, eski evleri ve daracık sokakları ile gündüzleri turistlerin gezi ve alışveriş merkezi olan Kaleiçi geceleri canlı müziği ve sabahlara kadar süren eğlenceleri ile herkesi cezbeden bir ortamdır.

Antalya’nın en güvenli açık hava eğlence merkezinde dünya mutfaklarıyla buluşabilirsiniz.

Akşam Kaleiçi’ne giriş yapıp güzel sokaklarını seyir ederek liman’ doğru yürüyüş yaptıktan sonra gün batımını limandan izleyebilirsiniz, sonra istediğiniz mekânda canlı müzik eşliğinde yemek yiyip eğlencenize bir bar ’da devam edebilirsiniz. Kaleiçi’nde eğlence tüm geceden sabaha kadar kesintisiz sürmektedir. Sabaha karşı tekrar limana gidip ve gün doğuşunun keyfini çıkarabilirsiniz.

İstediğiniz saatte ve mekanda bize 08507770373 numaralı çağrı merkeziden veya http://www.goforholiday.net adresinden ulaşarak eğlencenizi programlayabiliriz. Size en konforlu Kaleiçi gezilerini tecrübeli rehber ve özel araçlarımız ile yaşatmaktan memnuniyet doğacağız.




Eğlenceli geceler dileriz

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page