top of page

KÖPRÜLÜ KANYON’DA ADRENALİN DOLU BİR GÜN




Türkiye’nin en uzun kanyonu olma özelliğine sahip olan Köprülü kanyon, Isparta'dan başlayıp Antalya’da denize dökülen Köprü çayının aktığı vadidir.

Köprülü kanyon 1973 yılında milli park olarak ilan edilmiştir.

Antalya şehir merkezine 90 km uzaklıkta olan Köprülü kanyon Manavgat ilçesinde yer almaktadır.

Bu milli parkın içinde bulunan Sedir ormanı, Kızılçam ve makilik alanları yeşilliğin mavi sularla birleştiği bu harika Doğa’da yaşamayı sevenler için mükemmel bir kamp alanıdır.

Doğal güzelliklerin yanı sıra Selge antik kent gibi tarihi eserleri de barındıran vadi arkeoloji meraklıları için de önemli bir yer.

Köprülü kanyon da yapılan en önemli aktivite 14 kilometrelik nehirde raftingdir. 2.5 saat süren bu heyecanlı yolculukta çocuklar ve yetişkinler katılabilmektedir. Köprülü kanyon rafting yaparken tüm güvenlik önlemleri alınmış, güvenlikli ekipman ve rehber eşliğinde rafting yapılmaktadır. Rafting parkurunu iyi bilen rafting rehberleri sizi bazen adrenalin, bazen de muhteşem kanyonun plajlarında yüzme imkanı sağlatır.

Rafting için hazırlanan misafirler başlangıç noktasına transfer edilip kayıkla çaya yolculuklarına başlarlar. Yol boyunca heyecanlı dakikalar yaşayan yolcular zaman zaman çayın serin sularına atlayıp tadını çıkarıyorlar. Yol boyunca mola noktalarda dinlenip tekrar yola devam edebilirsiniz.

Rafting’ten sonra Covid önlemleri doğrultusunda açık büfe menü ile yemek yedikten sonra biraz dinlenebilir, nehir kenarında eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Bu heyecanı yaşamak isterseniz bize www.goforholiday.net veya 08507770 373 telefon numarasından ulaşıp en konforlu ve güvenilir şekilde Köprülü kanyon gezinizi organize edebilirsiniz.

Tecrübeli kadrolarımız ve VIP araçlarımız ile sizi transfer edip ve yapacağınız her aktivite de yanınızda olup eğlenmeniz için en iyi şartları yaratırız.


İyi Eğlenceler;




21 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page