top of page

KAYNAK SU İLE GELEN ŞİFA

Tarih boyu şifalı kaynak sularının insan vücudundaki etkileri araştırılmış; yeryüzüne ulaşan kaynak sularında içme suyu olarak kullanımda ya da banyo kullanımında birçok şifası olduğu ve vücuda iyi geldiği tespit edilmiştir. Tüm medeniyetlerde bu sulara verilen önemi günümüze yansıyan yapıtlarda rastlamak mümkün. Kral ve kraliçeler için yapılan banyolar, padişah ve sultanlara hazırlanan hamamlar günümüzde de halen aktif şekilde kullanılmaktadır. Özellikle cilt hastalıklarında, cildin güzelleşmesinde , yenilenmesinde ,romatizma hastalıklarda fizikken faydasının görüldüğü ayrıca ruhen de vücudu dinlendirip arındırmasıyla şifalı suların iyi geldiği görülmektedir. İçerisinde yeraltındaki birçok minerali barındıran sıcak yada soğuk olarak yeryüzüne çıkan kaynak suları çeşitli analizlerle insanların ihtiyaçlarına göre sunulur. Ülkemiz kaynak su, şifalı su termal su çıkış bakımından çok zengin bir konumda bulunmaktadır. Bu kaynakları sağlık turizmi olarak da kullanmaktadır. Modern tıp ve alternatif tıp şifalı suların vücuda faydalarını onaylamaktadır.

Termal suların bazı faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz. Astım ,Bronşit ,Nefes Darlığı, Kireçlenme, Bel fıtığı, Sedef, Egzema, Böbrek taşı, İdrar yolları enfeksiyonları, iltihaplanmalar, sinir bozuklukları vb. sayamadığım bir çok hastalığa iyi geldiği belirtilmektedir.



Termal Otellerimiz bu konuda son teknolojik cihazları, şahsa özel banyoları, bay ,bayan havuzları (istenirse ayrı-istenirse karma) tamamen sizin sağlığınıza yönelik hizmet vermektedir.

Yaşamın getirdiği gerginliği, yorgunluğu atabileceğinizi garanti ederim. Sağlıklı ve daha dinç olabilmeniz için www.goforholiday.net sitemiz yada 0850 777 0373 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşarak bilgi alabilirsiniz.



Vücudunuzun ne denli rahatlamış ,dinlenmiş ve arınmış olduğunu hissedeceksiniz. Yaz kış termal otellerimizde konaklayabilir ve sağlığınıza sağlık katabilirsiniz.

Uçuş biletiniz, havalimanı transferiniz, konaklamanız, tur ve organizasyonlarınız uzman kadromuz tarafından planlanır. Şifalı sular ile sağlıklı bir yaşama merhaba demenin zamanı geldi. Hadi hazırlanın ve size çok iyi gelecek bir tatili size sunalım.

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page