top of page

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI


Ege Bölgesinde bulunan Milas –Bordum Havalimanı 139 bin m2 lik kullanım alanı ile hem iç hem de dış hat seferleri ile hizmet sunmaktadır. Havalimanı Bodrum’a 35 km, Milas’a 12 km, Muğla’ya 76 km ve Didim’e 82 km. uzaklıkta bulunmaktadır.

Milas-Bodrum Havalimanında Covid-19 tedbirleri itina ile alınmıştır.Covid-19 test noktası dış hatlar gidiş katında hizmet vermektedir. Yolculuğunuz esnasında sizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarını terminallerimizde karşılamanız mümkün olacaktır.İç hatlar terminalinde 26 adet check-in banko ve 4 adet gelen yolcu bagaj konveyörü, Dış hatlar terminalinde 66 adet check-in banko ve 4 adet gelen yolcu konveyörü bulunmaktadır. Misafirlerimiz için bagaj kaplama ,kargo, engelli/özellikli yolcular ,danışma kayıp bagaj ,sağlık, banka ve döviz işlemler i,wi-fi, lounge hizmetleri, primeclass cıp service, harç pulu satış mescit, bagaj arabası ,emanet eşya ,alış-veriş-yeme içme, buluşma noktaları ,Tav passprt kart ve otopark hizmetleri verilmektedir.

Milas –Bodrum havalimanından sizi Bodrumun cennet koy ve körfezlerine ,Doğa ile baş başa kalabileceğiniz harika turkuaz denizine ,renkli gecelerine ,müze ve tarihi yerlerine go for holiday imkanları ile ulaşmak çok kolay…

Tüm gezilerini ,iş toplantılarınız ve tatiliniz boyunca size rahatlığı ve konforu sunan güvenli transferi sağlamaktayız. Deneyimli sürücülerimiz rehberlerimiz ve transferinizin başlamasından bitimini kadar uzman operasyon kadromuz ile Sağlık Bakanlığı hijyen yönetmeliklerine uygun araç filomuz transferinizi kusursuz hale getirecektir. Milas Bodrum Havalimanından Muğla ,Bodrum ,Bitez ,Didim ,Milas ,Cennet Koyu, Tuzla Kuş Cenneti, Torba, Barlar Sokağı, Yalıkavak , Gümbet ,Halikarnas….ve birçok eşsiz güzelliğe go for holiday farkıyla yolculuk edebilirsiniz.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page