top of page

• MAVİNİN HER TONU İÇİN YAT TURU



Konforlu, eğlenceli, muazzam koylarda doyasıya denize girebilme keyfi imkanları ile son yıllarda yat turları tatilcilerden yoğun ilgi görmektedir.

Yat turlarının avantajları ve hizmet yelpazesinin geniş olması talebi her gecen gün daha da artırmaktadır. Yat turu kişiye özel olabildiği gibi grup halinde de denizin keyfini çıkabilirsiniz.

www.goforholiday.net ile size uygun yat turlarını belirlemeniz mümkün.

Gezi turları: Akdeniz Ege kıyılarının en güzel koylarını belirlenen rotalarda görüp dilediğinizce çapa atıldığında berrak denizine girebilmek sizi ve ailenizi çok mutlu edecektir. Bu turlarda tarihi alanlar denizden izleyebilir ,küçük adacıklar keşfedebilirsiniz. İsterseniz günü birlik isterseniz haftalık isterseniz de aylık turları www.goforholiday.net imkânlarıyla erken rezervasyon fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Siz misafirlerimiz için planlayacağımız gezi turlarında havalimanından transferleriniz de tarafımızca deneyimli sürücülerimiz ile yapılabilmektedir. Sizin güvenliğiniz için araçlarımız her transfere öncesi dezenfekte edilmektedir. Yat turlarında isterseniz sunulan yiyecek ve içecek menülerinden, isterseniz teknenizin gezi esnasında yanaştığı restoranlarda yiyebilirsiniz. Tekne içi aktivitelerle zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Bir yanda eşsiz güzellikleri ile doğa ve deniz bir yanda müzik dans hepsi sizinle.

Özel Turlar: doğum günü, yıldönümü evlilik teklifi ve tüm özel günlerinizde turlarımız size özel konseptlere hazırlanabilmektedir. unutamayacağınız anları özel ve ayrıcalıklı kılmak partnerinize sürprizlerle dolu anlar yasatmak istiyorsanız sizin için tüm detayları ile www.goforholiday.net ailesi hizmetin en ekonomik koşullarda sizlere sağlamaktadır.

Dalış Turları: Meraklılarının tercihi olan dalış turlarımızda profesyonel hocalar eşliğinde son sistem dalış malzemeleri ile Akdeniz ve egenin derin sularında yeni keşiflere yelken açmak mümkün. Dilediğiniz gibi balık tutabilir dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz

Ay ışığı turları: Romantik bir gece mi geçirmek istiyorsunuz? Size özel ya da arkadaşlarınızla unutulmaz bir gece yasatabilecek ayışığı turlarını muhakkak denemelisiniz. Gecenin dinginliği kıyının loş ışıklarına vurduğu anı Akdeniz ve Egenin yakamozları arasında izlemek sizi keyiflendirecek.


Belirleyeceğiniz rotaya birlikte yolculuk yapmaya ne dersiniz? www.goforholiday.net den ya da 0850 777 0373 numaralı telefonumuzdan operasyon yetkililerimizi arayarak erken rezervasyon imkânları ile yat turlarımızı kaçırmayın.



8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page