top of page

LAVANTA KOKUSUNA DOYACAĞINIZ MOR DAĞLARA YOLCULUK

I

Isparta aslen gülleri ile ün yapmış ilimizim son yıllarda güllerine ek olarak tamamen yerli ve milli üretimi olan Lavanta bahçeleriyle namına nam katmakta. Antalya'ya u 174 km. Isparta'ya 48 km. mesafede yer alan Kuyucak Köyü masalsı bir tur ile gezip görülmesi gereken şirin bir köy.

Kuyucak Köyü önceleri bakir kalmış tarlalarını kooperatifleşerek yeni bir ürünle tanışır. Tüm köy halkı bu meşakkatli işi ilerletebilmek için var gücüyle çalışır, eğitimler alır ve sonuç yurtiçi ve dışından yüksek taleplere karşılık verebilir duruma gelirler. Türkiye’nin %93 lavanta ihtiyacını karşılayabilir ve sadece geçtiğimiz yıl 1 milyonu aşkın ziyaretçi akınına uğrar. Bu azimle yerli Kuyuncak köylüleri lavantanın aklınıza gelebilecek her türlü yan ürünü üretir. Uzmanlarında lavantanın insan hayatına ne derece iyi geldiği ile ilgili bilgileri malumlarınızdır. Uyku düzeninden cilt güzelliğine sabunundan dondurmasına kadar her üründe lavantayı ön plana çıkartmaları gerek köy kooperatifine gerekse turizme etkileri kaçınılmazdır. Elbette gezilerinizde o namına nam katan Isparta güllerinin bin bir çeşit ürünlerini de keşfetmeniz mümkün .

www.goforholiday.net olarak Lavanta bahçeleri turumuzda havanın mis gibi lavanta koktuğu, bol bol bu ürünlerden yararlanabileceğiniz, ve unutulmaz anları kayıt altına alabileceğiniz bir tura sizleri davet ediyoruz. İnanılmaz bir deneyim sizleri bekliyor. Hemen 0850 777 0373 telefonundan ya da www.gofordoliday.net sitemizden bizlere ulaşarak turlarınızı planlayabilirsiniz. Konusunda uzman Operasyon yetkililerimiz deneyimli sürücülerimiz ve size özel Vip ,3-5,10-13,13-16,45 kişilik araç filomuz ile hizmete hazırız. Tüm tur organizasyonlarımız covid-19 tedbirlerine uyumlu durumdadır. En uygun uçak bileti, size uygun konaklama fırsatları ve havalimanı transferleri bizden talep edin. Lavanta hasat zamanını ve erken rezervasyon fırsatı sizleri kaçırmayınız.



6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page