top of page

KEYİFLİ,EĞLENCELİ,RENKLİ TATİL İÇİN KIBRIS

Kıbrıs'a olan yolculuğunuz Ercan Havalimanına uçuş ile yada Girne Limanına feribot ile başlayabilir. Kıbrıs'a girişler Türkiye'den gelen misafirlerimiz sadece kimlik kartı ile giriş saylayabilir. Ada da bulunan otel tercihlerinizde havalimanından transferlerinizin ardından zamanın nasıl geçtiğini bilemeyeceksiniz. Müşteri memnuniyetini hedef almış anlaşmalı otellerimizin yanı sıra Kıbrıs tarihi ve doğa güzellikleri ile sizi büyüleyecektir. Kıbrıs da gezip görebileceğiniz yerlerin başında Bellapais manastırı yer almaktadır. Bellapais yolculuğunda size çevrenizde tarih kokan evler eşlik edecek ve manastıra vardığınızda tarih size ev sahipliği yapacaktır. Burada Kıbrısın en iyi şaraplarını sunan restoranlarda manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Girne Kalesi ve müzesi adanın gözdeleri arasındadır. Yine Saint Hilarion Kalesi adayı kuşbakışı görmenizi ve huzuru tattıracaktır .Kaleyi gezmeye giden tatilcilerin hazırlıklı gitmeleri önerimdir.


Bu kale deniz seviyesinden 700 metre yükseklikte ve 480 dik basamaktan oluşmaktadır ama zirvenin muhteşem görüntüsü emin olun buna değer olacaktır. Kıbrıs tüm güzelliklerin yanı sıra Girne de bulunan ''ÇIKARTMA'' diye bilinen Karaoğlanoğlu Şehitliği ziyareti ,Lefkoşe de bulunan Barbarlar Müzesi ziyareti, İtalyan asıllı Rum silah tüccarı Paulo Paolidesin evi Mavi Köşk'ün ziyareti sizi bambaşka duygulara itecek. Gezi sonrası alışveriş yapabileceğiniz bol bol hellim yiyebileceğiniz ve Con kahvesi içebileceğiniz restoran ve mağaza Kıbrıs ta siz değerli tatilcilerimizi konuk edecek.

Casinolar da dilediğinizce eğlenebileceğiniz zamanın nasıl geçtiğini bilemeyeceğiniz Kıbrıs tatil planınıza Go For Holiday farkıyla sahip olabilirsiniz .Sizin için en uygun uçak bileti, havalimanı transferleri ve otelleri ile tatilinizi planlayabiliriz. Kıbrıs geceleri ve adanın berrak denizi keyifli bir tatil için sizleri bekliyor.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page