top of page

Kaş'ta derin sulara dalmak

Güncelleme tarihi: 4 Şub 2021


Kaş Antalya'nın en batısında yer alan bir ilçedir ve Antalya il merkezine 189 km mesafededir.


Kaşa uçak ile gitmeyi düşünenler için en yakın havalimanı Dalaman havalimanıdır.

Kaşa uçak ile seyahat etmek için 7 gün 24 saat BLUEHOLIDAYS turizm acentesi 0850 777 0 373 çağrı merkezinden veya www.goforholiday.net ve/veya Blueholidays.com.tr den uçak biletinizi en güvenli yöntemle alabilirsiniz.


Eğer Antalya üzerinden gitmek istiyorsanız, Antalya havalimanından yaklaşık 3 saatlik konforlu bir yolculuk sonrası sizi Kaş'ın güzelliklerine kavuştura biliriz .

VIP araçlarımız ve tecrübeli şoförlerimiz ile yaptığınız bu yolculuk sırasında güzel manzaralar eşliğinde keyifli bir zaman geçire bilirsiniz.


Kaş dalgıç turizm bakımdan Türkiye'nin önemli ve en iyi dalış bölgesi olarak bilinir o yüzden dalış ve su altı tarihi değerlerin keyfini bir arada çıkarmayı tavsiye ederiz.

Kaş'ta 21 dalış noktası mevcuttur ve bütün noktalar bir birine çok yakın. konumdadır. Dalış turunuza gemi ile sizin için belirlenen dalış noktalarına ulaştırıyoruz.

Sizin isteğinize bağlı deniz canlıların olduğu ya da arkeoloji baktıkların bulunduğu ve ya uçak ve gemi batık bölgelerinde dalış yapabilirsiniz .

Kaş’ın etrafında yer alan mağaralar, antik kentler ve doğa alanları sizi cezbeden güzellikler arasında olacaktır.

Limanda gün batımını seyir etmek, şehirin güzel sokaklarını gezmeyi de tavsiye ederiz.

.


41 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page