top of page

GAZİPAŞA HAVALİMANI



Gazipaşa-Alanya Havalimanı 6 bin 400 m2 lik kullanım alanına sahip; Türkiye’nin Akdeniz kıyılarına hava ulaşımının 2.adresi konumundadır. Alanya’ya 40 km.Kargıcak ‘a 25 km, Konaklı’ya 55 km. Manavgat’a 100 km .,İncekum’a 70 km ve Antalya ya 174 km. mesafede yer alan Gazipaşa Havalimanı tüm İç - Dış Hatlar terminalleri ile yerli ve yabancı turist misafirlerimize hizmet vermektedir.9 ülkeden 19 noktaya direkt uçuş imkanı sağlayan Gazipaşa Havalimanı Pegasus Adana bağlantılı Tarhan’a uçuş sağlamakta ve iç hatlarda da hizmet sunmaktadır. Antalya –Mersin arası tüm sahil bandına kolay ulaşım sağlamaktadır.

Gazipaşa Havalimanında tüm Covid-19 tedbirleri alınmış bulunmaktadır. Yolcularımızın ihtiyacı olan yeme-içme ,alış veriş, bagaj kaplama, engelli/özellikli yolcular, kayıp buluntu eşya-bagaj, danışma, sağlık, banka döviz ,wi-fi, mescit ve otopark hizmetleri yer almaktadır.

Gazipaşa Havalimanından gerek Antalya, gerek ise Alanya ve Manavgat transferlerimiz güvenilir sürücülerimiz, hijyen kurallarına uygun araç filomuz, tüm transferiniz boyunca sizi takip ve güvenli bir şekilde konaklayacağınız alana ulaştıracak olan operasyon ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page