top of page

DEV DALGALARLA SAVAŞMAYA HAZIRMISINIZ PATARA PLAJI

Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Fethiye ilçesi arasında yer alan Gelemiş köyü saklı kalmış bir güzelliği barındırmakta. Antalya'ya 226 km. ,Fethiye'ye 72 km.,ve Kaş'a 40 km mesafede yer almaktadır.

İsterseniz karayolu ile isterseniz deniz yoluyla ulaşabileceğiniz Patara el değmemiş ihtişamı ile sizi karşılamakta. Karadan ulaşımınızda denizin muhteşem panoramik görüntüsü eşliğinde sizi 12 km. boyunca uzanan sahile indirmekte.

Türkiye'nin 2020 yılı Turizm temasının Patara Antik Kenti seçilmesi kente ve plajına merak uyandırdı. Sığ denizi ve bir metreyi gecen dalgalar ile savasabilirsiniz. Inanilmaz eglenceli denizdeki geniş sahilde yiyecek ve icecek konusunda Akdeniz Üniversitesi turizm otelcilige ait derneğin bir işletmesi de bilunmaktadir.

Sizler için gerçekleştireceğimiz turda bu muazzam güzelliklerden mahrum kalmayacaksınız. En uygun uçak bileti, otel ve transfer hizmetleri ile www.goforholiday.net ile erken rezervasyon seçeneklerini muhakkak değerlendirmelisiniz.



Görmeniz gerekenlerin başında; yaklaşık 2000 yıllık, dünyada ilk kendi malzemesini muhafaza edebilip günümüze kadar gelebilen, gerekli çalışmalar ile faaliyete geçecek olan deniz feneri yer almakta. Tarihin en eski uygarlıklarına ev sahipliği yapan Patara çoğu yazıtlarda isminden bahsettirmektedir .Konumu itibariyle liman, meclis ,tahıl depolama ,su kanalları gibi şehirleşmenin ve uygarlıklara başkentlik yaptığının kalıntılarını gezilerimizde görebilmekteyiz.

Ve Patara'nın eşsiz güzellikteki kum tepeleri sizleri bir film stüdyosunda hissettirecek. Mısır çöllerini andıran görüntüsü bol bol resim çekmenize neden olacak. Gün batımını ve sahilde koruma altında bulunan caretta caretta yuvalarını görmenizi

tavsiye ederiz. Bu doğal güzellikleri www.goforholiday.net veya 0850 777 0 373 telefonundan bizleri arayarak ulaşmanız mümkün. Uzman sürücü kadromuz ve size özel araçlarımızla dilediğiniz her konuma rahat ,konforlu ve mesafeli tatil imkanlarını en uygun biçimde sunmaktayız. Patara tur ,yat tur, gezi tur bizimle çok keyifli...




6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page