top of page

Antalya'ya Hoş geldiniz,

Yurtiçi ve Yurtdışından gelen misafirlerin havalimanı geliş ve gidişinde rehberliğini yapmak, firmanızı en iyi şekilde temsil etmek ve güvenli bir iş ilişkisi sağlamak amacımızdır. Hedefimiz ;%100 misafir memnuniyeti


KARŞILAMA,UĞURLAMA

Antalya'ya gelen veya giden misafirlerinizin havalimanı kapı çıkışından araca ulaşana kadar çantalarının taşınması ve araçla rahatça buluşabilmesi amacıyla misafir veya misafirlerinize eşlik etmesi için yabancı dil (Rusça, Almanca, İngilizce , Farsça )bilen deneyimli personellerimiz tarafından yapılmaktadır. Araçlarımız her transfer öncesi dezenfekte edilmektedir.

Gelen talep doğrultusunda otelden ,organizasyon sahasından veya fuar alanından misafirlerimizin alınması, havalimanına transferinin gerçekleştirilmesi ve check-in işlemlerini yapılıp, tüm sıkıcı ve zaman kaybettiren işlemleri profesyonel çalışanlarımız tarafından yapıp, misafirleriniz uğurlanmaktadır.


GOFORHOLİDAY.NET Çağrı merkezi özel yazılım ve mobil aplikasyon entegrasyonu ile sürücülerimizin toplama ve dağıtım adreslerine minimum hata ile ulaşmalarını ve transferlerini maksimum güvenlik ile gerçekleştirmeleri için 24 saat hizmet vermektedir .Tamamı fiber alt yapı ile oluşturulmuş, çağrı merkezimiz son teknoloji ile 4 dilde hizmet sunmaktadır.

Tatil ,iş, eğitim ,fuar, seminer ve tüm organizasyonlarınızı goforholiday.net kalitesi ile planlayın memnun kalın.





28 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page