top of page

ANTALYA HAVALİMANI


Akdeniz’in incisi ANTALYA ya ulaşımın en kolay olduğu İç ve Dış Hatların da konforlu seyahati mümkün kılan ve Türkiye’de uçuş hareketliliği bakımından üst sıralarda yer alan Antalya Hava Limanı misafirlerine geniş olanaklar sunmaktadır.

178 637 m2 kullanım alanı ,131 havayolu, dünya üzerinde 327 farklı noktaya uçuş imkan sağlamaktadır. Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının (ICAO-International),DHMİ,EUROCONTROL ve ACI(Airports Council International) gibi ilgili uluslararası kuruluşların üyesidir. Antalya Havalimanının tüm terminallerinde covid-19 önlemleri alınmış bulunmaktadır. Yolculuğunuz esnasında sizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek hizmetler sunmaktadır. Uçuş monitörleri ,danışma ,hareketi kısıtlı yolcular ,çocuk oyun alanları, bagaj hizmetleri,7/24 sağlık hizmeti, mescit, sigara içme alanları ,wi-fi, CIP hizmetleri ,yeme-içme, alış-veri ve Duty Free ,Evcil hayvan taşıma, otopark gibi hizmetler verilmektedir.

Şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. Yerli ve yabancı turist misafirlerimizin Antalya havalimanından konaklayacağı bölgeye transferlerinde uzman kadrosu ile kendine konforlu ulaşımı ilke edinmiş go for holiday tercih sebebidir. Ayrıca Antalya tüm iş toplantılarınız ,eğitim programlarınız ,spor aktiviteleriniz ,turnuvalarınız, müze ve alış veriş ,sağlık gibi planlarınıza da ev sahipliği yapmaktadır.

Tüm belgeleri alınmış ,özel VİP ,5,10-13,45 kişi kapasiteli, hijyen kurallarına göre hazırlanmış araç filosu, güvenilir ve deneyimli sürücüleri, transferinizin başlamasından bitimine kadar takibinizde olan, operasyon yetkilileri ile kusursuz bir yolculuğu size sunmaktadır. Antalya Hava limanından Kemer , Alanya ,Kaş, Belek, Side ,Kundu, Olimpus ,Çıralı, Lara Manavgat gibi başlıca gezip konaklayabileceğiniz eşsiz güzelliklere transferleriniz kısa sürede tarafımızca yapılmaktadır.


26 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page